sábado, 31 de mayo de 2008

Exposicions sobre el temari de l'assignatura!

Per tal de treballar de manera diferent, en grups, vam preparar una part important del temari de l'assignatura. El primer grup en exposar va ser el Jclic, concretament, el meu grup. Es tractava de destacar experiències amb els nens, de cercar jclic interessants per utilitzar, de fer entendre als nostres companys per a què serveixen, qui els fa...tot un seguit de qüestions que trobareu en l'enllaç que us adjunto al final.
El segon grup va treballar el Mindmanager i Cmap Tools. Destacar que gràcies a l'exposició que vam fer he après a fer esquemes de manera molt sencilla i ràpida.
A la següent sessió, van fer l'exposició dels projectes telemàtics, aquí teniu la pàgina que han creat amb tota la informació. Cal dir, que és una bona pàgina i ben treballada per estudiar. Després, les meves companyes van treballar la xtec. Aquesta vegada vam navegar per la pàgina amb la finalitat de trobar les qüestions que elles ens anaven dient i així familiaritzar-nos amb la xtec. A més, un altre grup va treballar l'EDU365, un portal adreçat als alumnes. Em va semblar molt interessant per les possibilitats que hi ha per treballar com també, les caceres de tresors i les webquest, on gràcies a les companyes vam poder descobrir totes les activitats que es proposen i altres maneres de treballar amb els nens. I per últim, les PDI, les companyes vam fer una bona exposició, molt dinàmica i participativa i el fet de dispossar d'aquesta pissarra el va fer totalment enriquidor, vam poder experimentar amb ella. A més, aquí teniu l'enllaç del espai web que han creat per explicar-nos tot amb detall sobre les pissarres digitals.

Al nostre forum de d'ntae disposem de tots els documents amb les corresponents explicacions sobre cada tema.

En general, penso que ha estat una bona feina per nosaltres mateixos de manera individual, per aprofundir sobre el tema i treballar-lo en grup, i que han estat classes diferents on els companys ens han explicat part del temari de l'assignatura.
Felicitats a tots per la feina que heu fet!

No hay comentarios: